top of page

DZIELARKI CIASTA


    Dzielarka DSA
 
Dzielarka do ciasta DSA Przeznaczona jest do dzielenia luźnych ciast żytnich, mieszanych, cukierniczych na kÄ™sy o masie 150 - 1400g i dozowania do foremek wypiekowych. Podawane nastÄ™puje w sposób bezpoÅ›redni do podstawionej formy lub w opcji zsynchronizowanej za pomocÄ… transportera Å‚aÅ„cuchowego przesuwajÄ…cego formy pod gÅ‚owicÄ™ dzielÄ…cÄ… maszyny. System odbioru stanowi inny zespóÅ‚ urzÄ…dzeÅ„ kompatybilny z taktem pracy dzielarki. Dzielarka o tej konstrukcji należy do typu dzielarek z programowanym rytmem pracy i może wspóÅ‚pracować w synchronizacji z komorÄ… fermentacyjnÄ… oraz piecem tunelowym.

 


 
Dane techniczne
Typ tłoczenia ciasta - ślimakowy
Wydajność, szt./min. 20- 35szt / min 5-26 kg
Masa kęsa ciasta g 150- 800 g lub 400 - 1400 g
3 Tryby pracy - manualny, póÅ‚automatyczny, automatyczny z pozycjonowaniem form.

 

dzielark ciast miękkich DSA IBISart Bydgoszcz.jpg
dzielarka ciast luźnych DSA IBISart Bydgoszcz.jpg

​

    Dzielarka TÅ‚okowe DT

 

SÅ‚użą do objÄ™toÅ›ciowego dzielenia ciast pszennych i mieszanych pszenno-żytnich, które mogÄ… pracować indywidualnie lub jako element linii dzielÄ…co-formujÄ…cej.

Zalety dzielarek tłokowych:

  • delikatne oddziaÅ‚ywanie na ciasto

  • nie niszczÄ… struktury ciasta

  • utrzymanie wagi kÄ™sów ciasta

  • programowania iloÅ›ci i wielkoÅ›ci kÄ™sów

  • cicha i pÅ‚ynna praca

Dzielarka tłokowa ibisart

Dane techniczne

dzielarka tłokowa Ibisart Bydgoszcz
Katalog części zamiennych
bottom of page