Trzymamy się najwyższych standardów i wierzymy w pełną uczciwość wobec naszych pracowników i klientów. Z tego powodu nasz proces produkcyjny uwzględnia wiele rygorystycznych zasad i procedur gwarantujących możliwie jak najlepszy rezultat. Zapoznaj się z najważniejszymi cechami naszej firmy.

OBRÓBKA CIASTA

WYTWARZANIE CIASTA

Miesiarki Spiralne MSA ibisart
Miesiarka widelcowa XUN.JPG
miesiarka kątowa MK600 DK 250 2008 ibisa

TRANSPORT - DOZOWANIE

ROZROST - WYPIEK

Wszystko co najlepsze

Dzielarka tłokowa ibisart
Zaokrąglarka stożkowa dzielarka do bułek
rogalikarka roll wałkowarka ibisart

MIESIARKI Premium
MSA, MRA, MHA

 

Jedna maszyna wiele możliwości

MIESIARKI "M" Standard

 

Wszystko co najlepsze
 

MIESIARKA
Widelcowa XUN

Tradycja i niezawodność

 

MIESIARKA
Kątowa DK

Trwałość i prostota

 

DZIELARKA CIASTA
DSA,  DT

DZIELARKO ZAOKRĄGLARKA DO BUŁEK

ZAOKRAGLARKA STOZKOWA

ROGALIKARKA

WAŁKOWARKA

Wywrotnica śrubowa łańcuchowa Ibisart
Lej dozujący IBISART.jpg

WYWROTNICE PODNOSZĄCE

ŁAŃCUCHOWE

ŚRUBOWE

LEJE POŚREDNIE
STACJE DOZUJĄCE

CIASTO

PIEC LFR

CYKLOTERMICZNY

KOMORA FERMENTACYJNA

Dowiedz się więcej

POZOSTAŁE

Dowiedz się więcej
PIEC LFR ibisart.JPG
Komory fermentacyjne ibisart