Urządzenie przeznaczone do wałkowania i zwijania kęsów ciasta m.in. na rogale, pizze.

Zalety rogalikarko-wałkowarki:
• wałki kształtujące pokryte  materiałem zapobiegającym przywieraniu ciasta
• urządzenie posiada duży zakres wielkości kęsów ciasta
• kompatybilna konstrukcja maszyny ułatwia dostęp do najważniejszych podzespołów która upraszczają eksploatację.

Rogalikarka-wałkowarka ROLL 600

Rogalikarka ibisart.JPG

Dane techniczne

rogalikarka ibisart bydgoszcz.jpg

             

 

      Wałkowarka  LAM  jest urządzeniem znacznie skracającym czas obróbki ciasta.

Zwarta solidna konstrukcja maszyny przeznaczona dla średniej wielkości piekarni.      Można na nim przygotować takie ciasta jak:

  • francuskie

  • półfrancuskie

  • pierogowe

  • kruche

Wałkowarka LAM

Wałkowarka ibisart.JPG

Dane techniczne

wałkowarka ibisart bydgoszcz.jpg