top of page
IBISART SP.z o.o.
Maszyny i urządzenia piekarnicze
NIP 953-263-90-84
ul.Startowa 2a
85-744 Bydgoszcz
WYWROTNICE PODNOSZĄCE
Zalety wywrotnicy:
-
kotwienie do posadzki bez konieczności fundamentowania podstawy.
-
kompatybilność z dzieżami większości polskich i zagranicznych producentów
-
możliwość wykonania wersji kwasoodpornej
-
możliwość wyposażenie wywrotnicy w hydrauliczny skrobak dzieży
-
maksymalny udźwig 1150 kg ok.600 L- dla wywrotnicy śrubowej WPA
-
maksymalna wysokość podnoszenia 3000 mm -dla wywrotnicy łańcuchowej WLA
-
kierunek najazdu i wywracania dzież : "na prawo" , "na lewo" , "do przodu"
-
wywrotnice łańcuchowe WLA wyposażone w miękki START i miękki STOP
-
urządzenie wykonane wg PL c wg EN ISO 13849-1: 2008, EN 13288: 2005 + A1: 2009
Skrobaki do dzież
Urządzenia te służą do szybszego opróżniania oraz oczyszczania wnętrza dzieży z pozostałości ciasta.
Układ ma zastosowanie do wywrotnic łańcuchowych i śrubowych we wszystkich kierunkach wywracania : "na lewo", "na prawo", "na przód.
Opracowany przez nas system daje możliwość montażu również w urządzeniach już istniejących i to dla niemal wszystkich dostępnych rodzajów dzież.
'
Wywrotnice przeznaczone są do podnoszenia dzieży z wózkiem w celu opróżnienia jej z ciasta.
bottom of page