top of page
IBISART SP.z o.o.
Maszyny i urządzenia piekarnicze
NIP 953-263-90-84
ul.Startowa 2a
85-744 Bydgoszcz
Służy do zaokrąglania kęsów ciasta pszennego i mieszanego ( udział mąki żytniej do 40%) o masie od 150 do 1500G. Może pracować samodzielnie, w zestawie dzieląco-formującym bądź w linii chleba lub bułek.
Zalety zaokrąglarki stożkowej:
• Długa droga zaokrąglania
• Nadmuch gorącego lub zimnego powietrza
• Powłoka nieprzywieralna-teflonowa na stożku i rynnie prowadzącej wraz z systemem smarowania olejowego
• Płynna regulacja obrotów
Zaokrąglarka stożkowa ZSA

Dane techniczne

Przeznaczona do dzielenia i kształtowania ciasta pszennego bułkowego. Dokonuje ona dzielenia i zaokrąglania kęsa pierwotnego na kęsy drobne i średnie. Podział kęsa pierwotnego odbywa się ręcznie za pomocą dźwigni, natomiast zaokrąglanie podzielonych kęsów odbywa się w sposób automatyczny. Maszyna przeznaczona jest dla piekarń o średniej wydajności produkcyjnej. Dzielarka działa w cyklu półautomatycznym.
Dzielarka DZAL/ DZPL


Dane techniczne

bottom of page